Outbox

Got a problem, suggestion or compliment? Post it here.
Post Reply
xr6eta
Posts: 428
Joined: Thu Nov 02, 2006 1:56 pm
Location: Canberra

Outbox

Post by xr6eta » Thu Aug 27, 2009 3:21 pm

Hey Guys

I have a message sitting in my OUTBOX that I have been unable to send for quite some time now. I am trying to follow up a member for payment of goods sent and I can't get this message to go. I have emailed him as well but still not heard back. Other PM's seem to have gone out ok. Any suggestions.

Cheers,

Glenn

User avatar
Ash
Administrator
Administrator
Posts: 3246
Joined: Thu Aug 03, 2006 7:17 am
Location: Wangaratta, Victoria, Australia

Post by Ash » Thu Aug 27, 2009 3:37 pm

your sent box isn't 100% full is it?

User avatar
etking
Posts: 1199
Joined: Mon Aug 07, 2006 12:42 pm
Location: Hobart, Tas

Post by etking » Thu Aug 27, 2009 3:52 pm

they sit in your outbox until they are read by the other person i think!!!
Members Ride: http://forum.n12turbo.com/viewtopic.php?t=6786
85 ET, M/tech LT10X, T28, FMIC 2.5" Stainless Piping, 3" Intake, Dump n Zorst, JDM Inlet, CA18DET Injectors, Bosch 040, Bodykit, 17s

User avatar
shanec86
Administrator
Administrator
Posts: 1454
Joined: Mon Jul 03, 2006 8:00 pm
Location: Melbourne
Contact:

Post by shanec86 » Thu Aug 27, 2009 7:24 pm

That persons inbox is possibly full

xr6eta
Posts: 428
Joined: Thu Nov 02, 2006 1:56 pm
Location: Canberra

Post by xr6eta » Thu Aug 27, 2009 8:21 pm

Thanks everyone, I'll give it another week before I take further action. I'll email again and see if I get a response. Thanks everyone.

User avatar
thepurplepulsar
Administrator
Administrator
Posts: 568
Joined: Tue Jul 04, 2006 5:48 pm
Location: Whistler, Canada.

Post by thepurplepulsar » Mon Sep 07, 2009 6:59 am

etking wrote:they sit in your outbox until they are read by the other person i think!!!
Yeah this is correct.
Number 5 on the Top Ten List - 12.39 @ 110mph

My Car

xr6eta
Posts: 428
Joined: Thu Nov 02, 2006 1:56 pm
Location: Canberra

Post by xr6eta » Mon Sep 07, 2009 8:26 am

Cheers everyone, once again the n12 machine glides on rails just like I knew it would with administrators like we have. Situation all resolved. thanks for assistance.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest